Milyen a "Kegyelem Tábor"?

Általánosan a táborról

Minden év július első teljes hetén megrendezésre kerül a Kegyelem Tábor, ahová általános iskolás gyermekeket és középiskolás korú fiatalokat várunk. (Akik a tábor évében érettségiznek, még jöhetnek.)

A tábor általában a Tahi Baptista Táborban zajlik, az átalakítás alatt pedig alternatív helyszíneken. Ilyenkor a világtól kicsit elzárt környezetben, egymáshoz közelebb kerülve egy jó hangulatú hetet töltünk el. Az Alapítvány rengeteg programmal készül a táborozók számára, hogy minden korosztálynak megfelelő időtöltéssel szolgálhassunk.

Az alapítvány egyik fő célja a gyermekek és fiatalok megismertetése az evangéliummal. Tehát a tábor során a héten átívelő téma kapcsán beszélgetünk a Biblia alapján Istenről is. Ezen kívül változatos tábori elfoglaltságokkal (sport, kreatív, kirándulás, stb), és egyéb különleges programokkal telik a hét. Mindenkit szeretettel várunk! Legyél Te is táborozó!

Tájékoztató 2024.docx.pdf

Általános tájékoztató és házirend

FacebookInstagramLinkEmail

Mi történik a táborainkban?

Munkatársaink

A tábor során az alapítvány munkatársai felelnek a táborozó gyermekekért, és fiatalokért. Az alapítvány különleges figyelmet fordít arra, hogy kizárólag hozzáértő és érett, keresztyén hitű felnőttek vezessék a gyerekeket a tábor során. (A munkatársakról és rólunk itt olvashatsz részletesebben.)

A hét során a táborozó szobavezetőivel és korosztályos tanítóval kerülhet közvetlenebb kapcsolatba. Továbbá egyéb délutáni vagy szabadidős programokon más felnőttek vezetik a foglalkozásokat.

Táborozóinkkal kapcsolatban nincs semmilyen megkötésünk. Bárki jelentkezhet táborainkba, aki elfogadja, és a tábor során tiszteletben tartja, hogy ez egy keresztyén tábor, keresztyén értékrenddel.

Kedvcsináló