Tahi 2021 - Jelentkezés

Kedves Szülők és leendő Táborozók!

A koronavírus miatti bizonytalan helyzetre való tekintettel az idei táborra előzetes jelentkezést most ELŐLEG befizetése NÉLKÜL fogadunk el.

Az online jelentkezési lap kitöltésével a gyermekek VÁRÓLISTÁRA kerülnek. A járványügyi helyzet és szabályozás alapján legkésőbb 2021. májusában döntés születik róla, hogy sor kerülhet-e július 5-11-ig a táborra - és ha igen, milyen keretek között. Amennyiben a szokásosnál kisebb létszámú tábor megrendezésére lenne csak lehetőség, az engedélyezett tábori helyek az előzetes jelentkezési sorrend és a majdani befizetések alapján kerülnek majd betöltésre.

A táborról további információkat itt kaphatsz (A Táborról menüpont).

A legfontosabbak:

• Amennyiben a járványügyi helyzet megengedi, a tábor 2021. július 5-11-ig, hétfő délutántól vasárnapig ebédig tart, a Tahi Baptista Táborban. Töltsd velünk az egész hetet, ne maradj le egy jó programról se!

• A várható tábori hozzájárulás: 33.000 Ft (részletekben is fizethető, első részlet idén csak májustól - ezzel válik érvényessé a jelentkezés)

Tudnivalók a jelentkezésről - jelentkezés menete

1. Olvasd el az adatkezelési tájékoztatót.

2. Töltsd ki, és küldd el az online jelentkezési lapot! (Csak ezen az űrlapon leadott jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni.)

3. Ha MÁJUSBAN pozitív döntés születik róla, hogy az idei tábor megrendezésre kerülhet, kérünk, utald át a tábori hozzájárulási díj első részletét (10.000 Ft) - ezzel válik érvényessé a jelentkezés (számlaszámunk: 11714006-20269243).

4. Olvasd el a tudnivalókat a táborral kapcsolatban, és készülj a táborra :)

5. A tábor kezdetéig fizesd be a fennmaradó összeget.

6. Táborba érkezéskor hozd magaddal kitöltve a megfelelő dokumentumokat.. ja és a holmidat :D

7. Élvezd a tábort!

8. Menj haza, és meséld el mindenkinek az élményeidet!