Tahi 2022 - Jelentkezés

MEGTELT! A jelentkezés lezárult!

Kedves Szülők és Táborozók!

• Amennyiben a járványügyi helyzet megengedi, a tábor 2022. július 4-10-ig, hétfő délutántól vasárnapig ebédig tart, a Tahi Baptista Táborban. Töltsd velünk az egész hetet, ne maradj le egy jó programról se!

• A tábori hozzájárulás: 42.000 Ft (két részletben is fizethető - az előleg 20.000 Ft, ezzel válik érvényessé a jelentkezés)

• Korosztály: kb. 6-18 év közötti, általános iskolás gyermekeket és középiskolás korú fiatalokat várunk. A Kegyelem Alapítvány munkatársi csapata változatos programkínálattal készül a táborozók számára, hogy minden korosztálynak megfelelő időtöltéssel szolgálhassunk.

• Táborozóinkkal kapcsolatban nincs semmilyen megkötés: bárki jelentkezhet táborunkba, aki elfogadja, és a tábor során tiszteletben tartja keresztyén értékrendünket.

• A tábor Tahi Baptista Táborban zajlik, ahol a világtól kicsit elzárt környezetben, egymáshoz így is közelebb kerülve egy jó hangulatú hetet töltünk el. A Kegyelem Alapítvány egyik fő célja a gyermekek és fiatalok megismertetése az evangéliummal. A tábor során a héten átívelő téma kapcsán beszélgetünk a Biblia alapján Istenről is. Ezen kívül szokásos tábori elfoglaltságokkal (sport, kreatív, versenyek, stb), és egyéb különleges programokkal telik a hét. Mindenkit szeretettel várunk! Legyél Te is táborozó!

Tudnivalók a jelentkezésről - jelentkezés menete

1. Olvasd el az adatkezelési tájékoztatót.

2. Töltsd ki, és küldd el az online jelentkezési lapot! (Csak ezen az űrlapon leadott jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni.)

3. Kérünk, utald át a tábori hozzájárulási díj első részletét, a Közleményben feltüntetve a táborozó gyermek(ek) nevét - ezzel válik érvényessé a jelentkezés. Számlaszámunk: Kegyelem Alapítvány 11714006-20269243

4. Olvasd el a tudnivalókat a táborral kapcsolatban, kövess minket a Kegyelem Alapítvány Facebook oldalán és készülj a táborra :)

5. A tábor kezdetéig fizesd be a fennmaradó összeget.

6. Táborba érkezéskor hozd magaddal kitöltve a megfelelő dokumentumokat.. és a holmidat :D

7. Élvezd a tábort!

8. Menj haza, és meséld el mindenkinek az élményeidet!