Kik vagyunk?

A Kegyelem Alapítvány

A Kegyelem (KEresztyén GYErmekevangelizáló és LElkigondozó Misszió) Alapítványt elkötelezett gyermekmunkások hívták életre azért, hogy baptista, vagy egyéb háttérből származó gyermekek számára tolmácsolja az Örömhírt.

Az Alapítvány 2019-ben szervezte 35. táborát! Jogelődje tartotta 1985-ben az utóbbi évtizedek első baptista gyermektáborát Tahiban.

Tapasztalt munkatársaink több, mint három évtizede szerveznek gyermekevangélizációs alkalmakat, látogattak nevelőintézeteket, tartanak gyermekmunkás-továbbképző tanfolyamokat.

Amennyiben érdeklődsz munkánk iránt, írj bizalommal kegyelemalap@gmail.com címre! Illetve Facebookon is megtalálsz minket! Sürgős vagy személyesebb megbeszélést igénylő kérdéseket a +36-30-538-5845 telefonszámon fogadunk.

Támogatási lehetőségek:

Mivel a résztvevők által fizetett tábori hozzájárulás díja a szállást és étkezést fedezi, minden programra és költségre pályázatokból, támogatói felajánlásokból és az 1%-os támogatásokból tudunk további fedezetet biztosítani. Regisztráció Referencia


Köszönjük!


Korábbi évek támogatásairól itt olvashatsz:

Köszönjük!

Új Vezetés

Ahogyan Tahi2019 - 35. Jubileumi tábor zárásakor már hivatalosan is bejelentették, Zoli bácsi és Ibolya néni az alapítvány vezetésének feladatait átadták. Hálásak vagyunk a majdnem három évtizednyi munkájukért.

Az alapítvány munkatársai 2019. november elején összeültek beszélgetni a jövő alakulásáról, a vezetők szerepéről, és az alapítvány új vezetője 2020. január 1-től Körmendi-Seidler Zsófia lett.

2021. évi táborunkat Tóth Benjámin és felesége, Zsófi vezették, 2022 óta pedig Nagy József és felesége Nagyné Szabó Anita a táborvezetők. Mindkét házaspár áldozatos munkájáért és odaszánt szolgálatáért hálásak vagyunk és az alapítvány munkatársi közössége egy emberként támogatja őket. 

Az alapítványban és a tábor szervezésben betöltött szerepek a kor kívánalmainak megfelelően átalakulóban vannak, keressük a további fejlesztési lehetőségeket. Amennyiben érzel rá indíttatást, örülünk, ha imádságban gondolsz az alapítványra és a munkánkra.