kik vagyunk?

A Kegyelem Alapítvány

A Kegyelem (KEresztyén GYErmekevangelizáló és LElkigondozó Misszió) Alapítványt elkötelezett gyermekmunkások hívták életre azért, hogy baptista, vagy egyéb háttérből származó gyermekek számára tolmácsolja az Örömhírt.

Az Alapítvány 2019-ben szervezte 35. táborát! Jogelődje tartotta 1985-ben az utóbbi évtizedek első baptista gyermektáborát Tahiban.

Tapasztalt munkatársaink több, mint három évtizede szerveznek gyermekevangélizációs alkalmakat, látogattak nevelőintézeteket, tartanak gyermekmunkás-továbbképző tanfolyamokat.

Amennyiben érdeklődsz munkánk iránt, írj bizalommal kegyelemalap@gmail.com címre! Illetve Facebookon is megtalálsz minket! Sürgős vagy személyesebb megbeszélést igénylő kérdéseket a +36-30-538-5845 telefonszámon fogadunk.

Támogatási lehetőségek:

Mivel a résztvevők által fizetett tábori hozzájárulás díja a szállást és étkezést fedezi, minden programra és költségre pályázatokból, támogatói felajánlásokból és az 1%-os támogatásokból tudunk további fedezetet biztosítani.

 1. Szívesen fogadjuk az 1%-os vagy egyéb önkéntes adományokat (részletek itt)

   • 1% : Kegyelem Alapítvány, 18008199-1-42 adószám

   • Számlaszámunk: 11714006-20269243


 1. Örülünk nagyobb mennyiségű tárgybeli felajánlásnak amelyet a táborozók kaphatnak meg csapat versenyek nyereményeként.
  Keress minket emailben:
  kegyelemalap@gmail.com vagy telefonon: Nagy József táborvezető +3620 886 0912


 1. Szeretettel látunk megtért, keresztyén, gyermekszerető testvérünket önkéntes munkatársként! Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, az alábbi regisztrációs kérdőív kitöltésével és egy lelkészi / lelki vezető ajánlásának elküldésével megteheted.

Regisztráció Referencia


 1. Háttér-imatámogatást kérünk a tábori előkészületek során és a tábor ideje alatt.

Köszönjük!


Korábbi táborainkra támogatást kaptunk:

 • Magyarországi Baptista Egyház - GYEMISZ-től

 • 15. kerületi önkormányzattól

 • Észak-Amerikai Baptista Szövetségtől

 • Magánszemélyektől

 • Az 1%-os támogatásokból befolyt összeg a táborozók befizetéséhez fejenként majdnem 2000 forinttal járult hozzá.

Köszönjük!

Új Vezetés

Ahogyan Tahi2019 - 35. Jubileumi tábor zárásakor már hivatalosan is bejelentették, Zoli bácsi és Ibolya néni az alapítvány vezetésének feladatait átadták. Hálásak vagyunk a majdnem három évtizednyi munkájukért.

Az alapítvány munkatársai 2019. november elején összeültek beszélgetni a jövő alakulásáról, a vezetők szerepéről, és az alapítvány új vezetője 2020. január 1-től Körmendi-Seidler Zsófia lett.

2021. évi táborunkat Tóth Benjámin és felesége, Zsófi vezették, 2022-ben pedig Nagy József és felesége a táborvezetők. Mindkét házaspár áldozatos munkájáért és odaszánt szolgálatáért hálásak vagyunk és az alapítvány munkatársi közössége egy emberként támogatja őket.

Az alapítványban és a tábor szervezésben betöltött szerepek a kor kívánalmainak megfelelően átalakulóban vannak, keressük a további fejlesztési lehetőségeket. Amennyiben érzel rá indíttatást, örülünk, ha imádságban gondolsz az alapítványra és a munkánkra.