Alapítványi híreink

Új helyszín

A MBE Tahi táborának felújítási munkálatai miatt az idei évben a tábor helyszíne: Királyrét,  Fatornyos Kúria és Erdei Hotel. 2-3-4 ágyas, fürdőszobás elhelyezéssel várjuk szeretettel a táborozóinkat!

Új Vezetés

Ahogyan Tahi2019 - 35. Jubileumi tábor zárásakor már hivatalosan is bejelentették, Zoli bácsi és Ibolya néni az alapítvány vezetésének feladatait átadták. Hálásak vagyunk a majdnem három évtizednyi munkájukért.

Az alapítvány munkatársai 2019. november elején összeültek beszélgetni a jövő alakulásáról, a vezetők szerepéről, és az alapítvány új vezetője 2020. január 1-től Körmendi-Seidler Zsófia lett.

2021. évi táborunkat Tóth Benjámin és felesége, Zsófi vezették, 2022-ben pedig Nagy József és felesége a táborvezetők. Mindkét házaspár áldozatos munkájáért és odaszánt szolgálatáért hálásak vagyunk és az alapítvány munkatársi közössége egy emberként támogatja őket. 

Az alapítványban és a tábor szervezésben betöltött szerepek a kor kívánalmainak megfelelően átalakulóban vannak, keressük a további fejlesztési lehetőségeket. Amennyiben érzel rá indíttatást, örülünk, ha imádságban gondolsz az alapítványra és a munkánkra.

Támogatóink

Mivel a résztvevők által fizetett tábori hozzájárulás díja a szállást és étkezést fedezi, minden programra és költségre pályázatokból, támogatói felajánlásokból és az 1%-os támogatásokból tudunk további fedezetet biztosítani. Korábbi táborainkra támogatást kaptunk:

Köszönjük.

Támogatási lehetőségek:

Köszönjük!